Hoe werkt het?

Ik heb eigenlijk maar één uitgangspunt: het voor jou als reiziger zo makkelijk mogelijk te maken!

 

Stap 1: Kennis maken

Via de telefoon, per e-mail neem je contact met mij op en maken we een afspraak. Tijdens de afspraak leren we elkaar kennen en worden je reiswensen besproken. Deze kunnen uiteenlopen van een weekendje weg met de familie tot een complete wereldreis, cruise of groepsrondreis. Het kan zijn dat je al een redelijk uitgewerkt plan hebt gemaakt, maar het is ook prima als je nog geen idee hebt waar je heen wilt en wat je wilt doen. Wanneer jouw wensen en budget duidelijk zijn ga ik een passend reisvoorstel maken, deze ontvang je binnen enkele dagen.

 

Stap 2: Opstellen reisadvies

Als ik genoeg informatie heb, ga ik aan de slag met het maken van een reisvoorstel voor jou. Uiteraard op maat op basis van jóuw specifieke wensen, inclusief een voorstel voor vervoer, verblijf, accommodaties en extra zaken als excursies. Het voorstel bespreken we samen thuis of naar keuze krijg je deze per mail toegestuurd. Natuurlijk kan het zijn dat je samen nog kleine aanpassingen maakt. Ben je het helemaal eens met het reisvoorstel en met alle reisonderdelen...dan gaan we over naar stap 3

 

Stap 3: De reis wordt geboekt

Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het reisvoorstel omgezet in een boeking. ik ga  aan de slag om de vluchten, accommodaties, excursies, e.d. vast te leggen. Tussendoor houden we contact over de voortgang. Als alles voor je geboekt is, krijg je de reisbevestiging toegestuurd.

 

Stap 4: Op reis!

ongeveer een week voor vertrek breng ik persoonlijk de reisbescheiden bij je langs en nemen we het samen nog even allemaal door.

Nu hoef je alleen nog maar je koffers te pakken en te genieten van je droomreis. Als je tussendoor of tijdens je reis nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd persoonlijk contact met mij opnemen.

Na je vakantie neem ik graag nog even contact met je op om je mooie vakantie verhalen te horen, en te horen of alles vlekkeloos is verlopen.