Duurzaam reizen

Bij Personal Touch Travel vinden we het belangrijk dat reizen zo duurzaam en verantwoord mogelijk gebeurt.  Bij het samenstellen van de reizen houden onze reisadviseurs rekening met mens en dier, milieu, natuur, tradities en cultuur, zodat komende generaties nog lang mogen genieten van onze mooie wereld. Wij dragen graag ons steentje bij. Dit doen we onder meer door elk jaar een project te steunen dat bijdraagt aan de toekomst van onze mooie planeet. Van februari tot en met oktober 2022 zijn we het partnerschap aangegaan met Stichting Oasebos. Klik hier voor meer informatie.

Better Holidays

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor jou bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen. Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

GreenSeat

Personal Touch Travel werkt samen met GreenSeat om groener reizen mogelijk te maken. Dat kan niet zonder jou! Boek daarom nu GreenSeat CO2-compensatie! Hiermee compenseer je de CO2-uitstoot van jouw reis en geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Dit zorgt voor minder CO2 in de atmosfeer en een verbetering van de leefomstandigheden van lokale families.

Bestrijding seksuele uitbuiting van kinderen

Wij steunen actief de ANVR en Defence for Children – ECPAT in de bestrijding van kinderuitbuiting in vakantielanden. Wij nodigen jou uit met ons alert te zijn en vermoedens van kindermisbruik te melden op www.dontlookaway.nl Informatie is bij de reisleiding beschikbaar.