Gemak

Ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u geen zin om avonden achter de computer te zoeken naar dé perfecte vakantie….

Hiervoor kunt u bij mij terecht!

Alle soorten vakanties en alles wat met reizen te maken heeft van een strandvakantie, een voor u op maat gemaakte rondreis, een luxe stedentrip inclusief een museumkaart, een tot in de puntjes verzorgde huwelijksreis, een mooie cruise tot aan de reis-en annuleringsverzekering, ik regel het allemaal voor u.

Laat mij u ontzorgen! Ik heb de kennis en de tools om een mooi reisvoorstel voor u te maken.

Mogelijkheden

Als persoonlijk reisadviseur van Personal Touch Travel kan ik alle soorten vakanties van alle grote reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met vele kleine, gespecialiseerde lokale organisaties.

Zekerheid

Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. U gaat daarom met een gerust hart op reis. Uiteraard betaalt u hiervoor niets meer dan bij een regulier reisbureau, maar ontvangt u wel de persoonlijke service.

Persoonlijke Touch

Graag neem ik uitgebreid de tijd om samen met u de mogelijkheden te bespreken om zo dé perfecte vakantie samen te stellen welke aansluit op uw wensen. We kunnen afspreken bij u thuis, online of op een tijd en locatie die voor u uitkomt.

Deze unieke persoonlijke service kost u niets extra’s.

Contact

Neem geheel vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken:

📧  wendy.vanloon@personaltouchtravel.nl  

📞 06-51993846

Met zonnige groet,

Wendy van Loon